Template ugostiteljstvo 129

Potpuno responzivan template namijenjen za ugostiteljske objekte. Template sadrži preko 10 slikovnih galerija i neograničen broj Google fontova.

 

Template ugostiteljstvo 126

Responzivan template namijenjen restoranima. Na početnoj stranici se nalazi veliki slider s logom restorana, što ga čini modernim. 

Template ugostiteljstvo 121

Responzivan template namijenjem za restorane ili kafiće. Odlična organizacija elemenata zahvaljujući kojoj korisnik na brz način dobije sve potrebne informacije.

Template ugostiteljstvo 128

Responzivan template prilagođen za vinarije. Može se koristiti i kao web shop. Podložan je prilagođavanju s obzirom na vaše želje.

Template ugostiteljstvo 125

Potpuno responzivan template prilagođen za sve uređaje. Sadrži preko 10 slikovnih galerija i neograničen broj Google fontova i boja za tekstove te pozadine.

Template ugostiteljstvo 122

Responzivan template kojeg opisuju tri ključne riječi - rock, pivo i zabava! Predivan dizajn uz pomoć kojeg ćete sakupiti još svojih fanova.

Template ugostiteljstvo 127

Premium template namijenjen za fast food ili restorane. Najvažnije informacije o vašoj ponudi su istaknute, stoga su korisniku lako uočljive. Template je prilagođen za sve vrste uređaja.

Template ugostiteljstvo 124

Elegantan template namijenjen za sve ugostiteljske objekte. Template je potupno responzivan i podložan brojnim promjenama.

Template ugostiteljstvo 123

Potpuno responzivan template s modernom slikovnom galerijom za sve ugostiteljske ubjekte. Prilagođen i za web shop.